Santi Carda abandona la Federació Empresarial del Gran Penedès

Santi Carda // ACN
24/07/2019 - 20:57h

El fins ara president adjunt de l’entitat assegura que no se sent útil dins la federació i no es veu representat en la seva gestió i lideratge 

El president adjunt de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Santi Carda, va presentar dilluns la seva dimissió del càrrec. Ho va fer durant la reunió de la junta executiva. Prèviament, havia avisat al president, Martí Sistané, de la seva decisió. 

Carda ha assenyalat dos motius de la seva dimissió. En primer lloc, que no se sent útil dins la federació. En segon, que no se sent representat amb la gestió i el lideratge de l’organització. 

Tot i no sentir-se identificat, ha deixat clar que “no vull fer mal a ningú ni obrir cap tipus d’enfrontament; però tampoc vull marxar sense avisar a ningú”.

Possibles eleccions

Està previst que dimarts hi hagi una junta extraordinària on, si tot va segons el previst, es convoquin eleccions. En els últims mesos l’organigrama de la federació s’ha vist sacsejada per la dimissió del col·lectiu de dones d’empresa de la FEGP i de diversos membres de la junta, entre els quals vicepresidents.

Si no s’avancessin les eleccions, està previst que el mandat encapçalat per Sistané acabi el març del 2020.

Qui és Santi Carda?

És exjugador d’hoquei sobre patins i actual propietari de la cadena de restauració Cal Blay, un negoci de tradició familiar. Carda va ser nomenat l’any 2013 president de la Unió Empresarial del Penedès (UEP). La presidència la va mantenir fins al 2017, quan la UEP i l’ADEPG es van integrar per crear la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP). En la nova organització, Carda va assumir la presidència adjunta.

També et pot interessar

Comentaris