Evacuat un nen que s’ofegava en una piscina del Vendrell

La piscina on s’ha produït el succés. Foto: Policia Local del Vendrell
24/07/2019 - 20:15h

Ha estat traslladat amb helicòpter fins a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona

Aquest dimecres a la tarda s’ha produït un ensurt majúscul a la piscina del Club de Tennis del Vendrell, atès que un nen de 5 anys ha estat apunt de morir-hi ofegat i, de fet, havia patit ja una aturada cardiorespiratòria.

Cap a les 16 hores, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha estat avisat de l’incident després que el socorrista de la instal·lació s’adonés de la situació i comencés les tasques de reanimació del petit.

Sortosament, l’infant ha pogut ser reanimat i ha estat traslladat urgentment amb helicòpter fins a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. La seva vida ja no corria perill.

Per tal de no afectar les tasques d’evacuació, agents de la Policia Local del Vendrell i dels Mossos d’Esquadra han treballat en el desallotjament de la piscina i per garantir la seguretat de l’helicòpter en les tasques d’aterratge i enlairament.

Un cas similar a Calafell

D’altra banda, tot just aquest dimarts a mitja tarda hi va haver un succés molt semblant molt semblant al nucli de Segur de Calafell, en aquest cas en una piscina particular. Un nen de 3 anys va haver de ser evacuat amb símptomes d’ofegament.

També va ser evacuat en helicòpter, en aquest cas fins a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. La seva evolució, tot i l’estat molt greu, és favorable.

També et pot interessar

Comentaris