El Vendrell celebra la seva festa major

Els Administradors de Santa Anna 2019 que han organitzat la festa major del Vendrell que comença aquest dijous.
24/07/2019 - 18:50h

Hi haurà desenes d’actes entre aquest dijous i diumenge

“Vendrellencament”. Aquest és el lema de la festa major del Vendrell que han preparat durant tot un any els sis administradors de Santa Anna 2019 -Cristina Aymerich, Maria Benedicto, David Merino, Encarni Rodríguez, Edgar Toldrà i Valentí Usón-, i la qual se celebra entre aquest dijous, dia de Sant Jaume, i diumenge 28, conegut al Vendrell com el Dia del Gos.

Segons els administradors, el Vendrell és un municipi que “pateix debilitats i problemes, però cal reivindicar els aspectes positius que tenim, i gaudir-ne”. “Segur que podrem trobar moltes coses positives al Vendrell, perquè vendrellencament, en el fons, vol dir la suma de tot allò positiu de nosaltres, els vendrellencs”, afegeixen en la seva salutació de festa major.

Aquest any la festa major del Vendrell coincideix amb el quarantè aniversari de la recuperació de l’històric Ball de Diables del Vendrell i val a dir que la festa l’encetarà aquest dijous al vespre l’excap de la colla castellera dels Nens del Vendrell, Kevin Prados.

A més, la festa en honor de Santa Anna inclou aquest any algunes novetats, com una cercavila infantil rèplica de la dels grups folklòrics d’adults, una cercavila de foc també per als més petits de casa i el fet que el castell de focs d’aquest dijous serà un piromusical.

D’altra banda, el 3d8 convoca per quart any un concurs fotogràfic festamajorenc a la xarxa Instagram i el qual preveu importants regals per al primer premiat. Es pot trobar tota la informació al respecte a la mateixa xarxa Instagram.

Es pot trobar tot el programa d’actes i tot el que cal saber de la festa major del Vendrell 2019, així com també documentació històrica d’anteriors edicions, clicant a l’enllaç https://www.elvendrellfestamajor.cat/

També et pot interessar

Comentaris