El FC Vilafranca presenta les noves cares per la temporada 2019/2020

Les vuit noves incorporacions amb el míster Ivan Moreno
24/07/2019 - 11:09h

Amb menys pressupost conserva la columna vertebral pensant en lluitar, un any més, per les primeres posicions

Aquest dimarts el nou local de la Vinateria Inzòlia, situat al polígon de Sant Pere Molanta, va acollir l’acte de presentació dels nous fitxatges per a la temporada 2019/2020 del FC Vilafranca. Hores d’ara, vuit són les noves cares malgrat que el club no tanca la porta a noves incorporacions per poder ampliar una plantilla que actualment la formen 22 jugadors. Jugadors que ocupen posicions que li mancaven al degà penedesenc. Toni Casamajor, un porter consolidat a la categoria procedent del Santfeliuenc de 26 anys; Sergi Masqué, migcampista procedent de l’Ascó de 33 anys; Xavi Civil, un davanter jove de 25 anys que aportarà gol, procedent del Granollers; Juli Serrano, migcampista procedent del Rubí de 28 anys, un jugador que Moreno ja havia dirigit estan a la Pobla de Mafumet; Martí Tàpia, defensa procedent de la Grama de 26 anys; Francisco Illescas, que torna a Vilafranca dues temporades després d’haver defensat la samarreta vilafranquina. Un migcampista poderós de 25 anys. Lúltim any ha estat defensant l’equip del Motril; Adrià Parra i Juan Felipe González, dos joves jugadors de 20 anys procedents de l’Ascó, el primer defensa i el segon davanter, dues apostes joves del club. Tots, jugadors que s’han incorporat al Vilafranca i que molts d’ells han rebutjat ofertes més temptadores d’altres clubs, “la nostra proposta els ha agradat més”, explicava el míster Ivan Moreno.

Tots aquests jugadors se sumen a la plantilla actual que conserva la columna vertebral amb 8 jugadors de categories inferiors i l’aposta del planter i que redueix el pressupost dels 200 als 170.000 euros. “Volem treure el millor de tots i guanyar partits”, va etzibar Ivan Moreno que no va voler pronunciar-se a l’hora d’objectius. Un equip que la temporada passada va ocupar la 9a posició a la 3a Divisió i que va ser finalista de la Copa Catalunya i que enguany, a banda d’aquestes dues competicions tornarà a jugar la Copa Federación juntament amb el Prat, els dos únics equips catalans que participaran en aquesta competició. L’equip ha començat a entrenar aquesta setmana i els primers compromisos esportius de pretemporada seran el Torneig d’Històrics, aquest dimarts en un 3×1 amb Vilassar de Mar i Lleida Esportiu. Després vindrà el partit de Copa Catalunya contra el Cornellà de Segona B, el diumenge 4 d’agost al municipal vilafranquí.

En el torn de preguntes el míster va ser preguntat per Josep Díez i Aday Benitez. Del primer en va dir que acabarà la lliga d’Islàndia i pel novembre tot fa preveure que es torni a posar a disposició de l’equip i pel que fa al segon, després d’un any en blanc, Moreno va dir d’ell que “li posarem totes les facilitats perquè continuï la seva rehabilitació amb nosaltres i quan pugui començar a córrer el tindrem en nosaltres. Si tenim la sort que això sigui el novembre per nosaltres seria un gran fitxatge”. De la plantilla Moreno va dir “m’agrada molt” i va assegurar molta ambició de l’equip amb l’objectiu de guanyar el màxim de partits. Moreno, que començarà la seva sisena temporada al club va dir de Vilafranca que “em trobo molt a gust i el Vilafranca és un club que té paciència i a mi això m’engresca i em dona molta energia i il·lusió”.

El club celebra l’assemblea anual

El club va celebrar dilluns l’assemblea anual de socis. Enguany, el pressupost del primer equip s’ha reduït de 200 als 170.000 euros. Per aquesta temporada 2019/2020 el preu del carnet de soci es manté a 120€, 80 per a persones jubilades. Pel que fa a l’àmbit esportiu la plantilla d’aquesta temporada tindrà una mitjà d’edat de 27 anys amb 22 jugadors, 8 d’ells sub-23. Les equipacions deixaran de ser Acerbis i el nou subministrador serà Hummel i un any més es participarà al Torneig d’Històrics, a la Copa Federación i, finalment es va informar de la signatura d’un conveni amb la plataforma d’streaming Footters per fer les transmissions en directe de tots els partits del FCV, signatura que no afecta les gravacions de Penedès TV.

També et pot interessar

Comentaris