‘Els homes clàssics’ tanca dimecres el cicle de les tertúlies de Vinseum

23/07/2019 - 12:50h

Albert Galceran i Pedro Pardo parlaran sobre el llibre basat en el seu programa de Catalunya Música

El periodista Albert Galceran i el músic Pedro Pardo seran els protagonistes, dimecres a un quart de 9 del vespre, de la darrera vetllada del cicle de Tertúlies a la terrassa de Vinseum. Els convidats parlaran amb la periodista de Ràdio Vilafranca Laia Paretas sobre el seu llibre “Els homes clàssics”, el mateix títol que té el programa setmanal que tots dos presenten a l’emissora Catalunya Música i que té com a objectiu difondre la música clàssica entre els oients. Com a cloenda de la vetllada, els assistents podran fer una degustació de formatges de la casa Xerigots i una copa de vi Font Jui 2016 de Gramona.

Cada setmana des de fa tres anys, el periodista i melòman Albert Galceran i el compositor, director d’orquestra i pianista Pedro Pardo comparteixen, a la sintonia de Catalunya Música, un programa que té com a objectiu explicar la història de la música clàssica a través de les vivències dels compositors que en els darrers quatre segles han elevat la música a la categoria d’art.

Tot plegat, amb el propòsit de popularitzar la música clàssica i fer-la més pròxima als oients. Es tracta, doncs, de trencar tòpics i prejudicis i fer atractiva la música al major nombre de públic possible. El llibre sobre el qual es parlarà dimecres vinent, doncs, té com a punt de partida el programa radiofònic i, d’alguna manera, repeteix l’estructura del programa.
L’acte es podrà seguir en directe a través de la sintonia de l’emissora municipal.

També et pot interessar

Comentaris