El Vendrell remodelarà la pista d’atletisme municipal

Estat actual de la pista d’atletisme del Vendrell. Foto: Ajuntament
22/07/2019 - 18:49h

L’Ajuntament ha adjudicat aquest dilluns la redacció del projecte executiu

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament del Vendrell ha aprovat aquest dilluns 22 de juliol l’adjudicació de la redacció del projecte executiu per a la remodelació de la pista d’atletisme municipal a l’empresa Top Consulting Esportiu SLU.

L’import de l’adjudicació ha estat 9.559 euros, IVA inclòs. El projecte executiu ha de permetre determinar el cost total de l’obra, així com les característiques de la mateixa.

Amb la propera remodelació de la pista d’atletisme, ubicada a l’Avinguda Camp d’Esports, 36, des del consistori vendrellenc es remarca que es donarà resposta a les necessitats esportives dels tres clubs de runners que actualment desenvolupen l’atletisme a la capital del Baix Penedès.

En aquest sentit, l’Ajuntament del Vendrell apunta que el nivell en el qual estan competint els i les atletes dels diferents clubs locals fa necessari un canvi del paviment, actualment de terra batuda. Amb les obres de remodelació aquest passaria a ser substituït per un paviment de material sintètic porós, molt més adequat per a la pràctica de l’atletisme.

Les obres s’aprofitarien també, entre d’altres, per fer una remodelació del sistema de drenatge de les pistes d’atletisme.

També et pot interessar

Comentaris