Cap de setmana de rodatge dels Xicots, amb tres actuacions de castells de 7

Un dels 4d7a dels Xicots de Vilafranca duts a terme aquest passat cap de setmana
22/07/2019 - 11:15h

Els vilafranquins han actuat a les festes majors de Masquefa, Esplugues de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts

Els Xicots de Vilafranca han tingut un intens cap de setmana casteller, en el que han participat en tres Festes Majors diferents: Masquefa, Esplugues de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts.

Dissabte al vespre els Xicots participaven de nou a la festa major de Masquefa, on les sinergies amb el públic de la vila són molt bones, i gaudeixen d’un bon suport a les pinyes.

Hi van completar un pilar de 4 de salutació, el 4d7 amb agulla, el 3d7, el 4d7 i van concloure amb un emotiu pilar de 3 dedicat a Serafín Rodríguez,  veterà membre de la colla, que celebrava el seu aniversari i que el va parar a segons.  

L’endemà diumenge van actuar al matí a Esplugues i a la tarda a Sant Vicenç dels Horts. En ambdues actuacions hi van repetir l’actuació del dia anterior, amb els 4d7 amb agulla, el 3d, i el 4d7, amb diversos debuts a tronc. Al matí també hi van enlairar el pilar de 5 i tres pilars de 4, i a la tarda dos pilars de 4. Destacar la millora en la tècnica dels pilars caminant, que els va permetre mostrar un pilar d’entrada a plaça caminant més dinàmic que en anteriors ocasions.  A Sant Vicenç juntament amb la colla local, els Minyons de l’Arboç i els Castellers de Terrassa van enlairar uns pilars de suport als presos polítics.

Els Xicots tenen dues setmanes d’intensos assajos per acabar de posar apunt el proper gran compromís del seu calendari, la Diada de Màrtirs Street el proper 3 d’agost a Vilafranca. 

Per altra banda aquest proper cap de setmana, el dissabte dia 27 celebren la cinquena edició de la fira de bestiar d’època “El Firal”, en la qual s’hi fan diversitat d’actes: recuperació del mercat d’època, mostra d’animals, mostra d’oficis i productes artesanals, parades solidaries, representació teatral, jocs infantils artesanals i un fi de festa amb dj.

També et pot interessar

Comentaris