Miguel Torres pregonarà aquest divendres la festa major de Sant Martí Sarroca

Sant Martí viurà una festa major ben intensa
18/07/2019 - 18:28h

El pregó de l’actual president de Família Torres serà a les 22.30 h a la plaça Catalunya

La festa major de Sant Martí Sarroca convida enguany amb el seu lema “Es nota, se sent, la festa està present! Viu-la!” a gaudir de les diferents activitats de la festa que ha preparat la Comissió de Festes, formada per diversos voluntaris i voluntàries, i amb la coŀlaboració de l’Ajuntament.

La festa major comença aquest divendres a les 15h amb el tritlleig general de campanes, i amb la traca d’inici de la festa, que aquest any es farà davant la placeta a les 18.30h, just abans de la inauguració de les exposicions que es podran veure a l’antic ajuntament. A les 20h, també hi haurà una actuació especial del cor rociero Nuevos Comienzos. El pregó també canvia d’horari i es farà avui a les 22.30h a la plaça Catalunya. Enguany anirà a càrrec de Miguel A. Torres, actual president de Família Torres.

Després del pregó, tradicional Exhibició de Foc dels Diables Aristois i la festa disco “Reloaded Hits” a la plaça Catalunya, amb música i ball dels anys 70, 80 i 90 per a tots els públics. També hi haurà el correbars i els grups PD CATZ i DJ L-BLOW a la rambla dels Països Catalans.

Dissabte es durà a terme el tradicional campionat de truc i la cercavila martinenca, amb diversos balls tradicionals i populars, incloent-hi les colles de foc. Aquest any, tots els balls participants a la cercavila són del municipi, i s’han convidat també els castellers Colla Jove Xiquets de Vilafranca. La Comissió de Festes també ha apostat perquè els balls dels més petits actuïn a la plaça en primer lloc. Les activitats esportives (futbol 7, 3×3 bàsquet, curses de natació, bitlles catalanes, tir al plat…) també tindran un protagonisme rellevant durant tota la festa. A la nit, hi haurà la “Fes-te jove” i concert i ball amb la cobla orquestra Montgrins.

Diumenge hi haurà diverses activitats tradicionals i l’exitós tobogan aquàtic dels darrers anys, sardanes amb la Cobla Sitgetana, dansa del ventre, country i l’espectacular orquestra Welcome Band, una de les orquestres emergents més populars per la qualitat musical i l’espectacle que ofereixen.

Dilluns, parc refrescant infantil, el concurs de truites i dos espectacles destacats per tancar la festa: a la tarda, per als més petits, un concert amb la cantant Gisela d’Operación Triunfo, que ha posat la veu a diversos personatges de Disney. I a la nit, després del sopar a la fresca, teatre gratuït per a tothom amb una obra per riure a dojo: Separades, i què?, amb les actrius Mayte Carreras i Cristina Solà. Després del teatre, la festa acabarà amb la traca final, encesa per la Pubilla i l’Hereu.

Durant la festa major hi haurà també el punt mòbil de Salut i un punt lila per a una festa lliure d’agressions sexistes.

Comentaris