Els Nens del Vendrell volen estrenar el 4d8 per Santa Anna

Els Nens del Vendrell volen fer un pas més la setmana que ve per Santa Anna
Judit Benages
18/07/2019 - 09:27h

La colla actua aquest cap de setmana a Bonastre, on volen continuar rodant el 3d8 i la td7

Els Nens del Vendrell ho tenen ja pràcticament tot a punt per estrenar divendres que ve, per Santa Anna, el 4d8.

Els vendrellencs van completar amb èxit el cap de setmana passat una de les dates assenyalades del seu calendari casteller d’enguany fent doblet a les poblacions veïnes de Banyeres del Penedès i Calafell poble, diades a les quals els de la camisa vermella participen des de fa molts anys i que marquen el camí que els ha de portar fins a la diada més important per la colla durant l’estiu, la Festa Major del Vendrell el proper dia 26 de juliol.

A Banyeres i Calafell, ambdues actuacions el mateix diumenge, els Nens van continuar consolidant el 3d8 i la td7, castells que ja havien descarregat en dues i cinc ocasions respectivament però que la pausa de les vacances de juny havia provocat que fes més d’un mes que no els portessin a plaça. Banyeres i Calafell doncs, dues places on els Nens han portat els seus millors castells en varies ocasions, va ser l’escenari perfecte per tornar a encarar aquests reptes. Així doncs, amb un gruix de camises prou important, els Nens van descarregar en un mateix dia, dos 3d8 i dues tde7, ambdós castells de perfecte execució i que evidencien el bon treball fet als assajos i la confiança que tenen ja en aquestes construccions, tot i els dies que feia que no les portaven a plaça.

A Banyeres els de la camisa vermella van acabar la diada amb un 5d7 que no els va comportar cap mena de problema i a Calafell van fer-ho amb un 4d7,amb la clara intenció de preparar-se pel proper repte de la colla, que serà sense cap mena de dubte l’estrena del 4d8 per la diada de festa major, on sempre actuen en solitari.

Abans de Santa Anna però, la colla anirà a Bonastre, població veïna del Vendrell on si no hi ha cap entrebanc, els Nens continuaran rodant el 3d8 i la td7.

PUBLICITAT

Per encarar aquests últims dies abans de Santa Anna, els Nens han organitzat un assaig especial “Porta un amic” avui divendres, on tots els castellers que vagin acompanyats d’una persona nova o bé d’algun membre de la colla que encara no hagi tret el cap aquesta temporada, entraran en el sorteig de dos sopars per a dues persones al restaurant Stil del Vendrell.

Així mateix, dilluns, i encarant una setmana clau per la colla vendrellenca, els Nens faran assaig general al seu local i convidaran a sopar sípia amb mandonguilles a tots els assistents. Dimecres serà el dia de l’últim assaig previ a Santa Anna que tindrà lloc a la Plaça Vella i que acabarà amb l’actuació d’un dj.

També et pot interessar

Comentaris