Novetats en les activitats extraescolars pel proper curs al Vendrell

Presentació de les activitats de la colla Ballaruga del Vendrell. Foto: Ajuntament
Avatar
18/07/2019 - 08:21h

Hi haurà servei d’acollida les tardes i una oferta especialitzada segons les escoles

La colla Ballaruga del Vendrell ha presentat un ampli ventall d’activitats extraescolars per al curs 2019-2020 amb la voluntat d’oferir a les famílies una oferta educativa complementària fora de l’horari lectiu, que contribueixi a la formació integral dels infants i joves.

La regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha destacat la importància d’aquestes activitats extraescolars perquè “són un complement a la formació que reben els nens i les nenes a l’escola”, al mateix temps que ha manifestat el desig que enguany hi hagi més demanda de les activitats que ha programat la Ballaruga.

Servei d’acollida a la tarda
A part de l’acollida matinal (De 7.30 a 9h), aquest any s’incorpora també, com a novetat, una acollida de tardes (De 16.30 a 18h), responent així a la demanda de moltes famílies. L’estona d’acollida consistirà en una franja horària adaptativa a les necessitats de les famílies en la què els infants poden berenar, fer els deures, estar al pati, jugar a jocs de taula, etc.

Pel que fa a les activitats, la Ballaruga n’ha programat per al proper curs algunes de noves, per tal d’actualitzar l’oferta i fer-la més atractiva. D’una banda, en 4 de les 8 escoles de primària del Vendrell (Àngel Guimerà, Pau Casals, Àngels Garriga, IE Teresina Martorell) es duran a terme un grup d’activitats comunes (Fem Esplai, Playing English, Cambridge English i Deures i Reforç escolar).

Però d’altra banda, enguany, i com a novetat, en cadascuna d’aquestes escoles s’oferirà una activitat especialitzada a la què hi podran anar els nens i nenes de qualsevol de les escoles del municipi. El trasllat dels nens i nenes anirà a càrrec de les famílies.

D’aquesta manera, per exemple, a l’IE Teresina Martorell s’oferirà música amb la col·laboració de l’Agrupació Musical Santa Anna; a l’Escola Àngels Garriga, s’oferiran sessions d’educació emocional i unes sessions de periodistes Youtube amb la col·laboració de TVEl Vendrell; a l’Escola Àngel Guimerà, s’oferirà robòtica; i a l’Escola Pau Casals, les activitats Art in English i Cooking in English.

La Ballaruga també ofereix activitats per als instituts de secundària, com per exemple les d’Anglès PET-B1, Deures i reforç escolar, Càmera i acció (on faran un curt, videoclip o documental), Amics dels animals (amb la col·laboració de veterinaris i refugis per conèixer millor els animals de companyia), Batucada (amb la col·laboració del Drac de foc El Cabrot) o Música (amb col·laboració de la Banda Santa Anna). Algunes d’elles es duran a terme a l’Hotel d’Entitats i d’altres als propis instituts.

PUBLICITAT

Tota la informació sobre les activitats, els preus i els horaris es pot trobar al web www.laballaruga.org. Així mateix, des d’aquest dimecres ja es pot fer la preinscripció telemàtica per a les activitats extraescolars. Les inscripcions es podran fer a partir del 2 de setembre a la seu de la Ballaruga, (c/ Camí Reial, 17 -Hotel d’Entitats-, tel 977 664002).

També et pot interessar

Comentaris