El dj Adrià Ortega punxarà dissabte al vespre a Olesa de Bonesvalls

Adrià Ortega serà dissabte a Olesa de Bonesvalls
17/07/2019 - 15:33h

El municipi celebra des de divendres i fins dilluns la seva festa major

Olesa de Bonesvalls celebrarà des de divendres i fins dilluns la seva festa major que té, com a actes destacats, la cercavila i el correfoc de dissabte a la tarda i vespre, la nit jove dels 40 Principals de dissabte a la nit i, per diumenge, el concert i ball amb l’Orquestra Cadillac.

La festa major començarà aquest divendres a les 19h amb el repic de campanes i, a les 19.30h, espectacle infantil amb el grup Ai Carai, a la plaça de la Vila. A les 22h, correfoc a càrrec dels diables d’Olesa i, seguidament, pregó de festa major a la plaça de l’Ajuntament a càrrec del Grup de Joves La Mallarenga. A continuació, els ‘Versots’ dels diables i, en acabar, exhibició de balls de saló al centre cívic i, a les 00h, disco mòbil amb dj Bacardit a la plaça de la Vila.

Dissabte, a les 19h, cercavila amb els balls populars d’Olesa i, a les 22h, gran correfoc amb els diables d’Olesa, acompanyats del ball de diables de Sant Pau d’Ordal, la Dragona de Roquetes i els Tro de Falguera de Sant Feliu de Llobregat. A continuació, castell de foc i, tot seguit, a les 00h, Nit Jove amb Adrià Ortega, dj dels 40 Principals. La festa es durà a terme a la pista poliesportiva i, en cas de pluja, a la sala polivalent del centre cívic.

Diumenge, a les 11h, festa de l’aigua a la plaça de la Vila, missa solemne i, a les 13h, audició i ballada de sardanes a càrrec de la cobla Catània. A les 19h, concert de festa major amb l’Orquestra Internacional Cadillac i, a les 23h, ball de gala amb la mateixa orquestra.

Ja dilluns, missa en memòria dels difunts, a les 18h, festa de l’espuma a la plaça de la Vila i, a les 21h, cantada d’havaneres amb el grup Olla Barrejada.

Comentaris