Obert l’accés remodelat a la plaça de la Vila de Llorenç del Penedès

17/07/2019 - 12:01h

La millora urbanística ha suposat una inversió de 324.000 euros

Des d’aquest dimecres al matí ja es pot circular pel remodelat accés a Llorenç del Penedès per la plaça de la Vila. Els tècnics municipals i l’alcalde, Jordi Marlès, van fer aquest dimarts les darreres comprovacions amb els tècnics de l’empresa encarregada de les obres.

Després de 5 mesos d’obres, han finalitzat els treballs de remodelació durant els quals s’ha refet totalment aquest accés. D’una banda, ampliant-lo i creant una rambleta al mig, habilitant noves places d’aparcament de vehicles en bateria, àmplies voreres, arbres i una rotonda a l’extrem tocant la carretera de Sant Jaume.

Per aconseguir aquesta ampliació, s’ha reduït part del pati de l’antic Nieró i l’aparcament que hi havia al costat ha desaparegut. D’aquesta manera, els edificis restants queden alineats amb l’antic Ajuntament, reconvertit actualment en l’espai jove.

L’accés a la bàscula i a la benzinera de la Plaça del Sindicat també s’ha modificat, permeten l’accés a vehicles de gran tonatge. A més a més, la parada del bus canvia la seva ubicació, quedant ubicada uns metres més cap dintre.

D’altra banda, des de fa uns dies a la vorera que toca a la carretera, des del carrer Sant Jordi fins al torrent, s’han instal.lat unes pilones per prohibir l’aparcament de vehicles.

Recordem que el cost total de les obres ha ascendit a 324.000 euros (IVA inclòs), i que el projecte està subvencionat pel Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2017-2018 de la Diputació de Tarragona. L’empresa adjudicatària encarregada de l’obra ha estat l’empresa REMPIC, de Santa Coloma de Queralt.

També et pot interessar

Comentaris