El vendrellenc Albert Rovira, es va proclamar campió del món en la modalitat de grups

16/07/2019 - 11:23h

El patinador del Vendrell formava part de l’equip del Club Patí L’Aldea amb la categoria de xous petits

El patinador vendrellenc Albert Rovira, es va proclamar campió del món de patinatge artístic de grups de xou petits.

Rovira formava part de l’equip del Club Patí L’Aldea, es van emportar la medalla s’or als World Roller Games 2019, campionat celebrar al Palau Sant Jordi de Barcelona.

L’equip del municipi del Baix Ebre, a més de Rovira, estava format perAnna Benet, Cristina Llaó, Gemma Margarit, Júlia Marco, Júlia Ventura, Lara Serrano, Laura Armenteros, Manel Villarroya, Mònica Herrero, Sara Milian i Zaida Ardit.

Van presentar la coreografia “Without the Sun” muntada amb molts efectes especials i amb la que van aconseguir la màxima puntuació del jurat (9,4 i 9,8 en l’apartat tècnic i 9,6 en l’artístic).

L’Aldea, que l’any passat al Mundial de França va ser tercer, va aconseguir així superar els seus resultats dels últims anys i penjar-se la medalla d’or.


La segona posició al palau Sant Jordi, la va ocupar el Gondomar gallec amb ‘Saint Mary’, igualant d’aquesta manera les posicions que ja van ocupar en el campionat espanyol i el bronze pels que eren actuals campions de mon, el Roma Roller Team, amb ‘The medecin evolution’.

També et pot interessar

Comentaris