Joaquim Nin i Eva Mata, vicepresidents de la Diputació de Tarragona

Avatar
16/07/2019 - 11:26h

Aquest dimarts s’ha celebrat el primer ple de la legislatura 2019-2023

Els 27 diputats i diputades de la Diputació de Tarragona s’han reunit aquest dimarts per celebrar el primer ple del mandat 2019-2023. Entre d’altres punts, s’ha donat compte del nomenament de la vicepresidenta i dels vicepresidents, seguint criteris de paritat.

En concret, l’alcalde d’Albinyana, Joaquim Nin, és el vicepresident primer per Junts per Catalunya; Lluís Soler, vicepresident segon; Adam Tomàs, vicepresident tercer; i la regidora de Som Poble-ERC de l’Ajuntament del Vendrell Eva Mata, vicepresidenta quarta.

El conjunt dels 4 vicepresidents i de la presidenta representa la diversitat territorial de la demarcació, amb 2 vicepresidències ebrenques, 2 de penedesenques i la presidència del Camp de Tarragona, segons es remarca des de la mateixa corporació.

En el ple d’avui també s’han designat els presidents dels organismes autònoms, s’han aprovat els membres de la Junta de Govern, el nombre de dedicacions exclusives i parcials i les seves retribucions, i el personal eventual.

En les properes setmanes, se celebrarà un nou ple per acordar les delegacions de competències dels membres del Govern i definir el cartipàs.

Recordem que la presidenta de la Diputació de Tarragona és Noemí Llauradó i que, per exemple, la Junta de Govern la configuren la mateixa Llauradó i Joaquim Nin, Lluis Soler, Adam Tomàs, Eva Maria Mata, Pere Segura, Pere Granados, Pau Ricomà, Camí Mendoza i Enric Adell.

El president de l’Organisme Autònom del Patronat de Turisme és Lluís Soler i el de BASE-Gestió d’Ingressos, Eduard Rovira.

També et pot interessar

Comentaris