Pol Retamal finalitza cinquè a l’Europeu sub 23 de Gävle

16/07/2019 - 08:03h

La població de Gävle, capital del comtat suec de Gästrikland, va acollir de l’11 al 14 d’aquest mes de juliol, el Campionat d’Europa d’atletisme de la categoria sub 23.
L’únic representant del Penedès, era l’atleta de Sant Martí Sarroca Pol Retamal, de fet s’estrenada en aquesta categoria sub 23 i ho feia en la prova dels 200 metres llisos.

La mínima ja l’havia assolit el mes de juny, primer al míting de Salamanca (20,98) i la va rebaixar a Vitòria (20,95).
A les classificatòries, va finalitzar segon, a la seva cursa (20,95), i va accedir a la final després de superar les semifinals (21,20).

A la final, l’atleta del FC Barcelona va finalitzar en cinquena posició (21,19), el guanyador va ser l’anglès Shemar Boldiszar (20,89), medalla de plata el belga Kobe Vleminckx (21,04), bronze, el francès Ryan Zeze (21,05) i quart, un altre anglès. Toby Harries (21,17).