Detenen un veí de Sant Jaume per treure el parany del cotxe que els Mossos li havien immobilitzat

15/07/2019 - 16:34h

Després d’aturar el vehicle, la policia va comprovar que l’home de 43 anys conduïa sense permís i sota els efectes de l’alcohol

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge un home de 43 anys, veí de Sant Jaume dels Domenys , com a presumpte autor dels delictes de conduir sense permís i sota els efectes de l’alcohol. També li han atribuit un delicte de resistència i desobediència a agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de 7 de la tarda quan els mossos van aturar un vehicle a la TP-2125, al Vendrell, ja que el seu conductor mostrava símptomes evidents d’anar begut.

Els agents van practicar-li la prova d’alcoholèmia i el conductor va donar 0,88 mg/l, taxa que suposa superar en més de tres vegades la permesa.

Acte seguit, van comprovar que al conductor li constava una suspensió del permís de conduir emesa pel Jutjat Penal de Tarragona que estava vigent fins el 14 de desembre de 2019.

Per tot això, els agents van immobilitzar el vehicle una hora més tard d’haver-lo aturat amb el corresponent parany exterior a una de les rodes. Un cop finalitzades les gestions els agents van marxar del lloc.

Pocs minuts després, la patrulla va rebre avís d’un testimoni que alertava que l’home havia manipulat el parany i que marxava amb el vehicle.

Immediatament, la patrulla va donar mitja volta i va localitzar-lo a uns 200 metres d’on l’havien immobilitzat amb el conductor al seu interior i el parany en la part posterior del seient de darrera.

Davant aquests fets i l’actitud agressiva i amenaçant que va mostrar-los, els mossos van detenir-lo per un delicte de resistència, desobediència a agents de l’autoritat.

El detingut, a qui li constaven dos delictes contra la seguretat del trànsit, ha passat aquest matí a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris