Núria Picas, convidada al cicle de Tertúlies d’estiu a Vinseum

14/07/2019 - 12:21h

L’atleta presentarà el seu segon llibre, ‘Ara o mai’, on repassa la seva trajectòria recent

L’esportista Núria Picas (Manresa, 1976), una de les figures mundials en la modalitat dels ultra trail, serà la convidada de la tercera vetllada del cicle de Tertúlies d’estiu a Vinseum que tindrà lloc dimecres, dia 17 de juliol, a partir de les 20.15 hores i que ha estat organitzat per Vinseum, Ràdio Vilafranca, la Biblioteca Torras i Bages i La Cultural llibreria.

Picas conversarà amb la periodista de Ràdio Vilafranca Caterina Tallón sobre el seu darrer llibre, Ara o mai (Columna, 2019) en el qual ressegueix els darrers anys de trajectòria en el món de les curses de muntanya, un període de temps marcat per grans èxits, com ara el seu triomf a la Ultra Trail del Montblanc de 2017, la competició de muntanya més prestigiosa del món. Però al seu segon llibre també hi ha lloc per als moments difícils, com la lesió que ha patit aquests últims mesos.

En definitiva, es tracta d’una segona incursió al món literari amb un caràcter reflexiu però sense perdre la passió que tant la caracteritza.

En acabar la conversa, els assistents podran preguntar directament a Picas i gaudir de la degustació de formatges i d’una copa de vi. L’esdeveniment també es podrà seguir en directe a través de Ràdio Vilafranca.

La quarta i última vetllada del cicle de Tertúlies d’estiu a Vinseum tindrà lloc dimecres 24, i els convidats seran el periodista Albert Galceran i el músic Pedro Pardo, que parlaran del seu llibre Els homes clàssics, una divulgació sobre música clàssica escrita a quatre mans.

També et pot interessar

Comentaris