El luxe de la restauració d’un 5 estrelles en un edifici singular de la DO Penedès

12/07/2019 - 12:31h

Des de Cava & Hotel Mastinell han impulsat un enoturisme que respecta al medi i han rebut nombroses distincions

Cava & Hotel Mastinell és un establiment de 5 estrelles situat a Vilafranca amb 13 exclusives habitacions, 4 sales completament adaptables amb capacitat per a 260 convidats, espai gastronòmic, celler, terrassa, jardins i piscina.

La seva singular arquitectura emula un sinuós conjunt d’ampolles de cava en rima i la seva teulada, construïda amb la tècnica del trencadís, ret homenatge a Antoni Gaudí.

Cava & Hotel Mastinell s’ha convertit, sens dubte, en un dels establiments més especials de Catalunya, impulsor de l’enoturisme i respectuós amb el medi ambient, i ha estat premiat amb nombroses distincions i ha estat ambaixador de Vilafranca i el Penedès arreu del mon.

Celebracions

Mastinell és un lloc especial per a la celebració de banquets de noces i festes en general. Les àmplies i exclusives instal·lacions, envoltades de vinyes de la mateixa finca, disposen de diferents espais a l’aire lliure on iniciar o acabar la festa.

Cal destacar, entre els serveis i valors afegits que s’ofereixen als nuvis, que celebrant el banquet de noces s’inclou entre altres l’exclusivitat de la finca o bé serveis molt personalitzats i propis d’un establiment de 5 estels, com etiquetar el celler amb els seus noms.

Restaurant En Rima

El restaurant, de disseny d’acord amb l’entorn, amb llum natural i vistes a vinyes i Vilafranca, ofereix Show Cooking amb cuina mediterrània amb origen de productes de temporada, així com de proximitat.

De dilluns a divendres es pot gaudir del Menú ‘En Rima’ per 23 euros en horari migdia i a raó de 32 euros els dissabtes i diumenges.

Cal destacar que tots els divendres, dissabtes i diumenges en horari nocturn s’ofereix el menú Gastronòmic on es pot triar a la carta al preu tancat de 50 euros.

Celler Mastinell

Cava & Hotel Mastinell es troba al cor del celler i vinyes que ha donat nom al complex.

El celler, d’esperit mediterrani i en ple cor de la Denominació d’Origen Penedès, elabora els vins i caves sense cap altre objectiu que no sigui la qualitat, confirmada per nombrosos premis, aconseguits gràcies a la selecció d’excel·lent raïm i la cura en el procés d’elaboració.

Cap altre millor lloc per degustar els vins i Caves Mastinell que al seu hotel i espais gastronòmics.

Comentaris