Pau Casals s’instal·la als aparadors del Vendrell

dav
Avatar
12/07/2019 - 11:51h

Les frases del músic il·lustre s’han enganxat en diversos establiments per divulgar el seu pensament

Una quarantena d’establiments del Vendrell mostraran frases de Pau Casals al seu aparador per divulgar el pensament del mestre al seu poble natal.

L’acció serà possible gràcies a un acord de col·laboració de l’Associació Musical Pau Casals del Vendrell, la Fundació Pau Casals i CIT (Comerç del Vendrell)

En definitiva, es busca incrementar la presència del pensament del músic; especialment la seva defensa dels valors democràtics, la cultura del respecte per la dignitat de les persones i la cerca de la pau.

Els establiments participants rebran aquesta setmana la visita d’un tècnic que els posarà una frase signada per Pau Casals amb lletres de color blanc sobre un vinil que se situarà a cada aparador. Avui al matí s’ha iniciat aquesta tasca en una de les finestres de l’Ajuntament del Vendrell.

L’objectiu és que el dia de la inauguració del Festival Internacional Pau Casals 2019, que serà aquest dissabte 13 de juliol, tots els comerços puguin mostrar les frases com a reivindicació del pensament del Mestre.

Aquestes frases es podran conservar durant l’any 2020, any en què el Vendrell serà Capital de la Cultura Catalana.

També et pot interessar

Comentaris