El Club Ciclista Catalunya-Barcelona vol consolidar la Volta Ciclista al Penedès

12/07/2019 - 08:16h

Començarà el divendres 26 de juliol amb l’etapa Llorenç-Albinyana i finalitzarà el diumenge 28 amb un recorregut de Vilafranca al castell de Subirats

El Club Ciclista Catalunya-Barcelona, amb seu al barri de Sants, va tornar el 2016 a l’activitat ciclista, tancant un llarg parèntesi de 48 anys sense fer-ho.
Aquest any estrenen la Volta Ciclista al Penedès de categoria junior (ciclistes de 17 i 18 anys).
Han confeccionat el recorregut de tres dies i 4 etapes.
La primera etapa del dimecres 26 de juliol, tindrà un recorregut pel Baix Penedès, concretament de Llorenç a Albinyana (95 quilòmetres).
L’etapa s’iniciarà a les 17.30 i anirà en direcció a La Bisbal del Penedès, Rodonyà, Pla de Manlleu, Valldosera, Pontons, Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca, Rovira Rova, Guardiola de Font-rubí, Vilobí, Les Cabanyes, La Múnia i Sant Jaume dels Domenys (arribada sobre les 8 del vespre).
La segona etapa del dissabte 27 de juliol la jornada és dividirà en dos sectors, en horari matinal contrarellotge per equips entre Sant Sadurní-Sant Sadurní, recuperant el circuit olímpic del 1992 (17 quilòmetres). Començarà a les 10,00 del matí de Sant Sadurní en direcció a la Creu de Lavit.
El segon sector anirà de Sant Sadurní a l’Arboç (85 quilòmetres).
Començarà a les 17.30 hores i anirà en direcció Sant Pere de Riudebitlles, Pla del Penedès, Guardiola de Font-rubí, la Rovira Roja, Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix, Pontons, Pla de Manlleu, Ortigós, Llorenç, Banyeres i l’Arboç (arribada sobre les 8 del vespres).
Diumenge es tancarà la cursa amb la darrera etapa amb sortida a Vilafranca i arribada al Castell de Subirats (120 quilòmetres).
S’engegarà a Vilafranca (10 del matí) i cobrirà un circuit que va en direcció a Pacs, Vilobí, Guardiola de Font-rubí, la Rovira Roja, Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix, Pontons, La Llacuna, Rofes, Sant Joan de Mediona, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Jaume Sesoliveres, El Bedorc, Piera, Sant Llorenç d’Hortons, Gelida i Castell de Subirats.
A hores d’ara els organitzadors han confirmat que ja hi ha una inscripció de 112 ciclistes, distribuïts en 16 equips de 7 components.


C

També et pot interessar

Comentaris