Es prepara un homenatge al vilafranquí Rafa Cabezas

Rafa Cabezas va morir el mes de febrer. FOTO: Sergi Ros
Judit Benages
10/07/2019 - 16:55h

La reunió per organitzar l’acte es farà dimarts dia 16 de juliol a les 20h al local de l’associació de veïns del Molí d’en Rovira

Les associacions de Veïns del Molí d’en Rovira i de l’Espirall, l’Agrupació de Raimons i Raimundes, els Geganters i el Club Patí Vilafranca organitzaran un homenatge a Rafa Cabezas, que va morir de forma sobtada el passat mes de febrer. Era el responsable d’activitats de la via pública de l’Ajuntament de Vilafranca, on va desenvolupar la seva vida laboral durant més de 30 anys.

En Rafa era molt apreciat i estimat per les entitats i associacions vilafranquines, ja que la seva tasca el feia estar en contacte constant organitzant les activitats que es desenvolupaven al carrer i destacava per la seva gran implicació i disponibilitat a qualsevol hora i moment del dia per a assegurar que tot sortís bé. 

Per tal d’organitzar l’acte, es fa una crida a totes les entitats i associacions que s’hi vulguin sumar i a tothom que hi vulgui participar. Serà el proper dimarts 16 de juliol, a les 20h, al local de l’AV del Molí d’en Rovira,a la plaça Vilanova, 1.

També et pot interessar

Comentaris