Torna el sorteig per veure l’FM de Vilafranca des del balcó de l’ajuntament

10/07/2019 - 16:19h

Un total de 9 veïns i veïnes podran veure des del balcó del consistori els actes de la festa major dels dies 29, 30 i 31 d’agost

Per 11è any consecutiu l’Ajuntament de Vilafranca farà un sorteig per triar 9 ciutadans i ciutadanes de Vilafranca que vulguin seguir des del balcó consistorial els actes de la Festa Major els dies 29, 30 i 31 d’agost. Les butlletes per participar-hi es poden trobar al vestíbul de l’Ajuntament, on hi haurà també l’urna per dipositar-les.

El termini per omplir les butlletes finalitzarà el dissabte 24 d’agost i el sorteig tindrà lloc dilluns 26 d’agost.Poden participar en el sorteig totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d’edat a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades. En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades, s’escullen 9 suplents.

És requisit indispensable per poder omplir la butlleta de participació que no s’hagi estat mai regidor/a, ni administrador/a de la Festa Major, ni pregoner/a ni convidat/da al balcó en anys anteriors.

També et pot interessar

Comentaris