Nou vestit per a la Diablessa del Vendrell

Oriol Merino i Joan Marc Ferret mostren el vestit presentat ahir.
Ricard Vinyals
10/07/2019 - 12:06h

És obra de l’artista local Joan Marc Ferret i també s’han fet tres masses noves

Aquest dimarts al vespre es va presentar en un acte públic a la Sala del Portal del Pardo del Vendrell el nou vestit del personatge de la Diablessa del Ball de Diables del Vendrell, que aquest any celebra els 40 anys de la recuperació de l’entitat centenària.

El nou vestit l’ha fet l’artista local Joan Marc Ferret, que va comentar que “he volgut seguir un estil que ja va plasmar el Joan Descals en els darrers timbals”. Sobre l’estampat, Ferret va comentar que “hi ha uns ulls, serigrafies i algun personatge ocult”, i va remarcar que, sense ser-ne una còpia, havia seguit els dissenys de Descals pel que fa a la utilització de pintures fluorescents, més visibles en la foscor.

D’altra banda, el president dels Diables del Vendrell, Oriol Merino, va presentar les tres noves masses que es recuperen enguany i que substituiran peces ja envellides i que es volen preservar pel seu valor històric. Són les masses dels personatges de l’Alferez, el Borrón i el Porré, i s’han dissenyat amb ratlles grogues a partir d’unes fotografies que es conserven de l’any 1953.

També et pot interessar

Comentaris