La Granada viurà dissabte una diada de vuit pisos

Judit Benages
10/07/2019 - 11:22h

Els Xicots de Vilafranca seran la tercera colla en actuar, després dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Castellers de Sant Cugat

La Granada acollirà aquest dissabte a les 6 de la tarda davant de l’ajuntament, un any més, la seva diada castellera de festa major, que comptarà amb el mateix cartell que l’any passat ja que hi ha actuaran els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Castellers de Sant Cugat i els Xicots de Vilafranca i ho faran amb aquest ordre, després del sorteig dut a terme aquesta setmana.

Per quart any consecutiu els Xicots de Vilafranca faran d’amfitrions en una diada on tots aquests darrers anys hi han bastit com a mínim un castell de 8 pisos i han aconseguit fites històriques com ara l’any 2017 amb el primer 4d9f descarregat que, a més, era el primer que veia aquest petit municipi penedesenc.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han confirmat la intenció de fer-hi castells de vuit i estan pendents d’un tema d’alineació per a la possibilitat de veure l’espadat de sis pisos.

Els Castellers de Sant Cugat també han anunciat castells de 8 i finalment els Xicots estan treballant intensament aquesta setmana als assajos per poder anar un pas més enllà.

Han confirmat que aniran a pel quart 4d8 de la temporada i estan treballant per veure si poden tirar també el 3d8. S’han plantejat la possibilitat d’acabar amb dos pilars de cinc.

PUBLICITAT

El sorteig i roda de premsa va ser moderat pel periodista casteller Carles Esteve, i va comptar amb la participació de l’alcalde de La Granada Joan Cols, i dels Caps de Colla de les tres colles convidades:  David Lobato dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Martí Vinyes dels Castellers de Sant Cugat, i Gabi Molero dels Xicots de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris