El Vendrell es mulla diumenge per l’esclerosi múltiple

09/07/2019 - 10:17h

La piscina de l’avinguda del Camp d’Esports i la del Club de Tennis acolliran la jornada solidària ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’

El Mulla’t és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple. El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya mullant-se en les piscines que participen en la campanya.
Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços a donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple. Aquest any, el Mulla’t té l’objectiu de donar visibilitat als símptomes invisibles de l’esclerosi múltiple que afecten la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la tristesa o els problemes sexuals.
Les persones amb esclerosi múltiple veuen com sovint les persones no coneixen la seva malaltia i reaccionen amb incredulitat atès els símptomes invisibles. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple, es creu que donar a conèixer la malaltia és fonamental per aconseguir la comprensió social i la solidaritat envers l’esclerosi múltiple.
A Catalunya, més de 600 piscines participen al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, les quals tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en el qual està previst que hi participin més de 100.000 persones. Al Vendrell tindrà lloc a les 12 h.

També et pot interessar

Comentaris