Cau una organització criminal al Vendrell

Guàrdies civils en un dels domicilis escorcollats. Foto: Guàrdia Civil
Avatar
08/07/2019 - 17:02h

La Guàrdia Civil deté set persones vinculades al tràfic de drogues

Guàrdies civils de l’Oficina d’Anàlisi Fiscal de la Comandància de Tarragona han detingut al Vendrell set persones com a presumptes autores d’uns delictes contra la salut pública i pertinença a organització criminal.

Exercint les tasques pròpies de l’especialitat, la investigació va començar a principis de març, quan es van establir controls policials després de detectar que en diversos domicilis del Vendrell es podria estar venent, presumptament, tot tipus de substàncies estupefaents.

Aquests dispositius van donar resultat positiu, quan es va constatar un gran trànsit de persones concretament en dos domicilis de la capital del Baix Penedès.

Per aquest motiu i després de disposar de l’autorització d’entrada i registre per part del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell, la Guàrdia Civil va accedir a l’habitatge i s’hi va trobar les persones investigades, que van quedar detingudes.

Posteriorment, en el registre policial de l’habitatge s’hi van confiscar 185,08 grams de cocaïna, 2.378 grams de marihuana, 253 grams d’haixix, 824 grams d’heroïna, 225,80 grams d’amfetamines, 174 unitats d’èxtasi i 9,810 grams d’altres suposades substàncies estupefaents sense determinar. A més, a l’immoble també hi havia 8.875 euros en efectiu.

Els detinguts van ser posats a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell per un presumpte entramat criminal de “venta al detall” i pels delictes contra la salut pública (tràfic de drogues) i pertinença a organització criminal. Fins al moment, tres dels detinguts han ingressat a la presó.

També et pot interessar

Comentaris