Castells de 7 dels Xicots a Barcelona

4d7 amb agulla dels Xicots de Vilafranca a Barcelona
Judit Benages
08/07/2019 - 11:46h

Els Xicots de Vilafranca signen una actuació còmode de 7 amb els ulls posats en la diada de la Granada de dissabte

Els Xicots de Vilafranca van actuar diumenge a Barcelona per actuar al costat de la Colla Jove de Barcelona i els Castellers d’Esplugues. En una diada calorosa a la plaça del rei i envoltats pel conjunt històric del palau comtal, les colles van actuar davant d’un públic expectant i agraït format majoritàriament per turistes estrangers.

El nombre de camises no va permetre a la colla vilafranquina plantejar cap castell de 8. Per tant, la diada es va pensar com una més de les actuacions de castells de 7 que es venen duen a terme enguany. La intenció en aquestes actuacions és fer el rodatge pels reptes, que ja estan a tocar, d’aquesta part central de la temporada.

Després d’obrir plaça amb un pilar de 4 conjunt, els Xicots van descarregar el 4d7a en primera ronda. Executat sense complicació i amb bon ritme. A segona ronda van completar el 4d7a sempre pensat en el de 8 que tampoc ha tingut cap entrebanc.

Finalment per tancar les rondes de castells, els vermells van bastir un 3d7 bastant quiet. D’estructura mixta, lleugera i pesada, i igualment amb la mirada posada en el seu superior de 8, el 3 de 8. La colla va completar l’actuació amb un pilar de 5 dels grans que va donar treball tant al tronc com al peu.

El proper dissabte els Xicots actuaran a la Granada en el marc de la festa major. Una actuació on fa dos anys hi van completar el primer 4 de 9 amb folre de la seva història. És de fa uns anys una de les principals diades de la colla i per aquest motiu els xicots han preparat una setmana d’assajos intensos; dimarts, dimecres i divendres.
També et pot interessar

Comentaris