Els Castellers de Vilafranca estrenen castells i seu social

08/07/2019 - 09:49h

Els Castellers de Vilafranca van completar per primer cop enguany el 4d9f i el pd7f i van inaugurar la reforma de Cal Figarot

Els Castellers de Vilafranca han tancat satisfets un cap de setmana de doblet. Dissabte a la tarda van actuar al Pla de la Seu, a Tarragona, on van complir els objectius i van descarregar, per primer cop aquesta temporada, el 4d9f i el pd7f, aquest últim amb una alineació totalment renovada.

Els vilafranquins van acompanyar aquestes dues construccions amb el 3d9f i la td8f, en una diada que va perdre la condició de gamma extra i en la qual només els verds van completar castells de 9.

Cal destacar, a més, que tant el 3d9f com el 4d9f van arribar després de fer-ne un intent desmuntat quan ja era pràcticament tot dalt i es van executar un xic lents.

Td8f dels Castellers de Vilafranca en la inauguració de la reforma de Cal Figarot

Els verds van viure l’endemà diumenge un dia ben especial, amb la inauguració de la reforma de Cal Figarot, on -després d’una visita per autoritats i parlaments- van descarregar el 5d7, el 4d8, el 3d8, la td8f, el 4d7a i el pd6. A més a més van fer una bona prova de 3d10fm fins a quints, la primera de la temporada i que va donar molt bones sensacions als de la camisa verda.

Desenes de persones es van voler acostar a la seu social dels Castellers de Vilafranca, que ha obert ja la botiga i que es va estrenar amb un bon vermut a càrrec de Cal Blay, que des de fa uns dies gestiona el restaurant de Cal Figarot.

També et pot interessar

Comentaris