El ple del Vendrell dona compte d’un cartipàs pendent de tancar

04/07/2019 - 20:25h

Han estat revocades les carteres a la regidora Núria Rovira i manca per assignar Cultura o Urbanisme

El ple de l’Ajuntament del Vendrell ha donat compte aquest dijous a la tarda de diversos decrets signats per l’alcalde, Kenneth Martínez, i també ha aprovat la constitució dels diferents grups municipals, la periodicitat de les sessions plenàries ordinàries, la creació i composició de les comissions informatives i la delegació de competències del Ple en la Junta de Govern Local.

Canvi en un decret
Respecte del decret d’Alcaldia que distribueix algunes de les atribucions que tindran els nous membres del govern de l’Ajuntament vendrellenc, amb 8 regidors del PSC i el representant de l’Associació Veïnal Poblacions (AVP) de Coma-ruga, Sant Salvador, el Francàs, Sant Vicenç de Calders i Urbanitzacions, Seve M. Galván, hi ha hagut un canvi perquè per motius personals se li han revocat les àrees inicialment assignades a Núria Rovira: Medi ambient i Sostenibilitat i Àrees Recreatives i Camins.

Aquestes carteres estan pendents de reassignar, així com tampoc no hi ha, de moment, cap responsable de Cultura o d’Urbanisme.

Recordem, pel que fa a la resta de regidories, que Baltasar Santos és el responsable de la Secretaria, que inclou les àrees de Contractació i Assessoria Jurídica; Hisenda, amb les atribucions dels Serveis Econòmics i la Gestió Tributària, Tresoreria i Recaptació; Persones i Coneixement, el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) i el Padró d’habitants.

Rubén Gràcia ja és el nou regidor responsable de les àrees d’Informàtica, Administració electrònica i Joventut i Infància.

La regidora d’Educació és Sílvia Vaquero.

Pel que fa al regidor Christian Soriano, és el nou responsable de les carteres de Festes, Polítiques de gènere, igualtat i drets LGTBIQ; de Participació ciutadana i també el nou regidor de Comunicació i Transparència.

La responsable de les regidories de Salut, Serveis Socials i Gent Gran, és Montserrat Martín.

I Alfons Herrera és el regidor de les àrees d’Aigua, Enllumenat, Neteja de carrers, Via pública, Neteja d’edificis i Manteniment d’edificis.

Portaveus i tinents d’alcalde
A l’espera de la substitució pendent d’Eva Serramià -que ja no ha assistit a la sessió plenària-, els portaveus dels grups municipals són Christian Soriano (PSC), Marc Robert (Som Poble-ERC), Mariluz Ramírez (Cs), Josep Maria Llasat (Primàries), Òscar Blasco (Si Se Puede-El Vendrell) i Seve M. Galván (AVP).

La Junta de Govern Local la formen l’alcalde i els regidors Christian Soriano, Baltasar Santos, Sílvia Vaquero, Montserrat Martín i Seve M. Galván.

Els tinents d’alcalde són Christian Soriano i Seve M. Galván i, finalment, val a dir que el ple vendrellenc ha aprovat que les sessions de caire ordinari seran els tercers dilluns de mes, a les 18 h.

També et pot interessar

Comentaris