Els Castellers de Vilafranca volen fer un pas més

D’esquerra a dreta, Santi Carda, Toni Bach i Joan Badell
Judit Benages
04/07/2019 - 11:22h

Els Castellers de Vilafranca actuen dissabte a la tarda a Tarragona, on volen descarregar el 4d9f, i diumenge inauguren la reforma de Cal Figarot

Els Castellers de Vilafranca afronten ja la segona meitat de la temporada amb ganes de fer un pas més en una temporada molt més modesta del que ens tenien habituats.

Els verds actuaran dissabte a les 18h al Pla de la Seu de Tarragona amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sants, i Toni Bach explica que voldria estrenar el 4d9f, castell que encara no han fet, i que aniria acompanyat del 3d9f i de la td8f.

Per poder assajar aquestes construccions, i també d’altres més grans, han programat la segona meitat de l’assaig d’avui divendres a la plaça de la Vila. Preguntat per quan estrenaria la td9fm, Bach apunta que li agradaria fer-ho el 21 de juliol a Mataró, lloc on fa uns anys estrenaven també aquesta construcció.

Reforma de Cal Figarot
Els vilafranquins , però, tenen cita doble. I és que diumenge inauguraran la remodelació de Cal Figarot, després de tres anys de treballs de millora que, en paraules del president, Joan Badell, “han desgastat però s’han fet amb molta il·lusió”.

La jornada començarà a les 11 del matí amb parlaments i a les 12h hi haurà actuació castellera, on a Toni Bach li agradaria poder fer el 3d9f sempre i quan siguin prou gent. Després de l’actuació hi haurà aperitius, gentilesa de Cal Blay, i tocarà el grup de jazz Apocadixie Cotton Pickers.

PUBLICITAT

Finalment destacar com els verds van actuar dissabte a Lloret de Mar, on van consolidar els castells de 8 ja qu evan descarregar el 4d8, el 3d8 i una nova td8f, a banda del pilar de 6. Els vilafranquins van inaugurar també una placa de commemoració del primer castell de nou dedescarregat a la comarca de la Selva: el 3d9f completat l’any passat a Lloret.

Cal Blay ja gestiona el restaurant de Cal Figarot

Des de fa uns dies que Cal Blay està gestionant el restaurant de Cal Figarot, sota el nom de ‘Cal Figarot, menjars i beures’, amb una carta farcida d’aperitius, tapes i platillus i on també hi haurà algun dels plats més representatius de la seva cuina, tal com ha explicat el responsable de Cal Blay, Santi Carda.

Carda ha ressaltat també que l’empresa s’adaptarà a les necessitats de la colla i combinarà l’oferta amb les demandes del públic vilafranquí i penedesenc per treure molt de suc, sobretot durant l’estiu, a la gran terrassa de la seu social dels Castellers de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris