Àlex Toledo s’estrenarà aquest cap de setmana al Mundial de Supersport 600

04/07/2019 - 07:48h

La cursa serà retransmesa en directe, diumenge a les 13.30, pels canals Teledeporte, Esport 3 i el canal de pagament DAZN

El pilot de Calafell Àlex Toledo, s’estrenarà aquest cap de setmana al Mundial de Supersport a la cursa que se celebrarà al circuit britànic de Donington Park.
Toledo substituirà en aquesta cursa, com ja es va anunciar quan va fitxar per l’equip Yamaha Team MS Racing, a la corredora titular en el certamen, Maria Herrera.
El jove pilot penedesenc, que aquesta mateixa temporada ha fet el salt a aquesta nova cilindrada i pren part en el Campionat d’Espanya, tindrà diversos hàndicaps als quals s’haurà d’adaptar: un circuit desconegut per a ell, una moto molt més potent que la que pilota habitualment i rivals molt experimentats en aquest tipus de curses.
El seu principal objectiu a la cursa de Donington Park, serà acumular quilòmetres i tractar d’acabar la carrera per guanyar confiança amb vista al Campionat d’Espanya, en el qual és vuitè a la general després de tres carreres.
Els entrenaments i la prova de Supersport de Donington seran retransmesos en directe pels canals Teledeporte, Esport 3 i el canal de pagament DAZN. La cursa serà el diumenge a partir de les 13.30 hores.

També et pot interessar

Comentaris