Eva Serramià renuncia a l’Ajuntament i Junts pel Vendrell serà a l’oposició

Eva Serramià, al centre, amb membres de Junts pel Vendrell, aquest dimecres a la tarda a la plaça Vella.
Ricard Vinyals
03/07/2019 - 19:32h

Serramià alerta que el PSC podria incorporar Cs al govern

La formació política Junts pel Vendrell ha anunciat aquest dimecres a la tarda, en una roda de premsa a la plaça Vella en la que hi han participat membres de la llista electoral del 26-M i de l’executiva local, que ha decidit romandre a l’oposició de l’Ajuntament durant aquesta legislatura i, a més, la que hagués estat la seva portaveu municipal i durant la legislatura anterior va ser la cap del PDeCAT, Eva Serramià, ha dit de la seva banda que avui mateix ha presentat la seva renúncia a ser regidora al consistori de la capital del Baix Penedès.

“Hem decidit fer un pas de futur i necessari, sobretot posant al centre de la nostra activitat les persones i el Vendrell”, ha començat dient Eva Serramià, que ha reconegut els intents de Junts pel Vendrell per intentar formar un govern alternatiu al del PSC, finalment no reeixits. Segons Serramià, el PSC podria acabar tenint al govern un partit d'”extrema dreta”, citant Ciutadans (Cs), i ha afegit que, de moment, els socialistes tenen el suport d’un “regidor absent”, fent referència a Seve M.Galván de l’Associació de Veïns de les Platges (AVP), Sant Vicenç de Calders i les Urbanitzacions. “I fins ara els socialistes han utilitzat aquest regidor absent com a pantalla d’un govern del 155, i que no representarà una part important del Vendrell que són els votants que volen una Catalunya independent”.

La fins ara líder de Junts pel Vendrell també ha comentat a la roda de premsa, en la que no ha acceptat preguntes, que el PSC “sembla que estan més per parlar de carteres que de projecte de ciutat. Hem tingut converses, poques, però ha passat el temps (sense cap acord) i això és molt negatiu pel Vendrell. No es pot perdre més temps”.

Per Eva Serramià, Junts pel Vendrell “sempre hem anat per feina i el PSC s’ha omplert la boca en campanya de dir que és eficaç i no és ni ràpid ni eficaç. Ara passem a l’oposició”. “No farem el joc al PSC”, ha conclòs Serramià abans d’anunciar la seva renúncia a continuar com a regidora.

Adéu a l’Ajuntament

Tot seguit, la que ha estat cap de llista de Junts pel Vendrell i abans de CiU, posteriorment anomenada PDeCAT, ha explicat que “tot i que vaig comprometre’m a estar 4 anys més, avui he rebutjat l’acta (de regidora) i em reincorporo a la meva feina”, precisament com a funcionària al consistori vendrellenc.

“Vull agrair la feina feta als treballadors de l’Ajuntament en general i, en particular, als de les regidories en les que he treballat; i també als membres de la meva llista”, ha conclòs Eva Serramià.

PUBLICITAT

Cs al govern?

Pel que fa a la possibilitat que Ciutadans acabi entrant al govern municipal vendrellenc amb PSC i l’AVP, fonts del partit taronja han reconegut al 3d8 que hi ha converses obertes en aquest sentit, sobretot per confrontar possibles coincidències programàtiques en l’àmbit municipal del Vendrell. Amb tot, no sembla gaire possible que aquest hipotètic acord de govern ja es traslladi al ple que hi haurà aquest dijous a la tarda per, entre d’altres qüestions, donar compte d’algunes de les competències delegades als regidors del govern. Des de Cs no es vol anar depressa a l’hora d’acordar una possible incorporació al govern que presideix l’alcalde, Kenneth Martínez.

També et pot interessar

Comentaris