L’equip sènior del FC Vilafranca, l’infantil del CE Xamba, Toni Ponce i Naima Aït Alibou, premiats a la Festa de l’Esport de Vilafranca

03/07/2019 - 08:00h

A l’acte es van reconèixer els mèrits esportius de la darrera temporada d’una vintena de clubs i més de 255 esportistes

La festa va ser un reconeixement dels mèrits esportius de la darrera temporada, a una vintena de clubs i més de 255 esportistes.

El jurat dels premis de l’Esport de Vilafranca, va decidir premiar com a Millor equip masculí al sènior del FC Vilafranca, Sots campió de la Copa Catalana de futbol, i a l’infantil del CE Xamba, 2n classificat al Campionat de Catalunya Inter-territorial de basquet, com a Millor equip femení.

Com a Millor esportista individual va estar escollit el nedador Toni Ponce, pels seus resultats al campionat del mon de natació adaptada.

Com a millor esportista individual femenina, l’atleta Naima Aït Alibou, per la brillant temporada al campionat de Catalunya i d’Espanya .

Pel que fa als reconeixements especials, el premi a la Millor iniciativa en l’àmbit de l’activitat física i l’esport ha estat pel projecte ESAP (Escola Saludable Alt Penedès) de l’escola Mas i Perera.

El reconeixement a la trajectòria professional ha estat aquest any per a Jordi Ferrando, per la seva trajectòria professional en la promoció de les arts marcials a Vilafranca i es van fer dues distincions de reconeixement honorífic a Jaume Massanell i Lluís Santos.

L’acte va ser presidit per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i va incloure la intervenció de l’exjugador de bàsquet professional Jordi Grimau.

També et pot interessar

Comentaris