Presentada la programació del Pa Beneit 2019

Organitzadors del Pa Beneit 2019, amb tècnics i el regidor de Festes del Vendrell, aquest dimarts dalt del campanar parroquial.
02/07/2019 - 18:42h

Les tradicionals festes dels barris del Vendrell se celebraran entre els dies 6 i 12 de juliol

El Vendrell celebrarà entre aquest dissabte 6 de juliol i el dissabte de la setmana que ve, dia 12, les tradicionals festes dels barris o del Pa Beneit. Les diferents comissions veïnals han presentat el programa d’actes aquest dimarts, en un lloc tant emblemàtic com el campanar de l’Església parroquial, lloc on cada migdia, a les 14h, repiquen les campanes i es llancen coets per anunciar la festa del barri que se celebra l’endemà.

Una de les queixes que hi ha hagut en les diverses comissions de barris és la manca d’implicació de gent que vulgui organitzar aquestes festes que comencen sempre el primer cap de setmana de juliol. I també sempre segueixen el mateix ordre d’activitats. Així, dissabte 6 s’encetarà la festa al barri del Serrallo i Font de la Menya, diumenge 7 ja hi haurà actes al barri de França, que munta el gruix d’actes dilluns 8; dimarts 9 serà el torn del barri de la Carretera, dimecres 10 el de la Plaça Nova i Barceloneta, dijous 11 el del barri de la plaça Vella i dissabte 12 tancarà les festes el barri de la Muntanyeta.

Pel que fa a diverses de les activitats que han volgut remarcar els organitzadors del Pa Beneit 2019, hi haurà diversos tallers a càrrec dels Nens del Vendrell; la Víbria i els Diablons encendran la primera falla dissabte; l’espectacle de La Factoria al barri de França es farà a la Carretera de Sant Vicenç, el barri de la plaça Nova i Barceloneta repetirà dos activitats estrenades l’any passat -la filla infantil, amb escrits fets per nens i nenes que s’incorporaran a la falla principal; i un cercabarri de pa beneit nocturn-; i des de la comissió de la plaça Vella es destaca la tradicional morterada.

El programa sencer de les festes del Pa Beneit 2019 es pot consultar clicant aquí.

També et pot interessar

Comentaris