L’escola Circell de Moja es queda amb una sola línia

Un moment de la retirada dels mòduls de l’escola Circell
02/07/2019 - 15:37h

Aquesta setmana s’han retirat 2 dels 4 conjunts de mòduls prefabricats del centre

Aquest dilluns al matí una empresa especialitzada contractada pel Departament d’Educació ha procedit a retirar 2 dels 4 conjunts de mòduls prefabricats que estaven instal·lats a l’escola Circell de Moja. Els mòduls que s’han reiterat són els que se situaven en els dos extrems d’aquest conjunt: el més pròxim al camp de futbol, i en l’altra extrem, el més proper al carrer Rafael de Casanova.

Cada conjunt està integrat per 8 peces de mòduls i compten amb una superfície de 120 metres quadrats cada conjunt. El primer conjunt de mòduls es va instal·lar abans de l’inici del curs 2006-2007, quan va començar la seva activitat l’Escola Els Pins. En el curs 2012-13, els espais prefabricats i gairebé la totalitat dels alumnes de l’escola Els Pins van passar a l’escola Circell.

En el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola del passat mes d’abril, que va acordar bonificar al Departament d’Educació l’impost d’obres pels treballs de retirada dels mòduls de l’escola Circell, el govern municipal va exposar que l’escola “acatava” la decisió del Departament. L’alcalde, Lucas Ramírez, assenyalava que  el Departament feia anys que anava anunciant que els mòduls es retirarien per la baixada de natalitat i perquè l’escola Circell es consolida com a centre d’una línia.

També et pot interessar

Comentaris