El golejador Ivó Luque i el porter Andrei Romeu, nous jugadors del Riudebitlles

01/07/2019 - 13:27h

Luque torna a la comarca després de varies temporades fora i Romeu ve de l’Atlètic Vilafranca

El Riudebitlles ha engegat ja la maquinària de preparació de la propera temporada i ha començat a presentar les primeres incorporacions de l’equip que tornarà a dirigir Alejandro Carretero.

Una de les principals novetats ha estat el fitxatge del golejador Ivó Luque (San Mauro) que, després d’algunes temporades allunyat del Penedès, torna a la comarca amb l’objectiu de ser un referent en el llistat de màxims realitzadors del campionat.

Acompanyant Luque i Andrei Romeu, les cares noves del club blanc-i-blau seran les de Ferran Velilla (Les Cabanyes) i el porter Adrià Fernández. En el capítol de renovacions estan confirmades les de Jordi Pontnou, Adrià Galindo, Pol González i Jofre Arnan i en el de baixes les del porter Alex Rodríguez i del defensa Bernat Ferré (Olivella).

El cos tècnic seguirà encapçalat per Alejandro Carretero que tornarà a tenir Albert Córdoba com a segon. El que marxa com a delegat és Octavi Ripoll, que seguirà vinculat al club, però realitzant unes altres funcions.

El Riudebitlles serà un dels candidats a les places d’honor del grup 12 de Tercera Catalana tenint en compte el potencial de la seva davantera.

També et pot interessar

Comentaris