Dos petits incendis posen en alerta el Baix Penedès

Imatge del tractor cremant en plena carretera. Foto: Bombers de la Generalitat
28/06/2019 - 16:28h

Un tractor s’ha incendiat al marge d’una carretera al Montmell, però la ràpida intervenció dels Bombers ha evitat mals majors

Aquesta tarda, pels volts de 2/4 de 4, un tractor s’ha encès al marge de la carretera TP-2442, al municipi del Montmell i arran de l’incident s’ha produït un incendi que ha agafat massa forestal. Hi han estat treballant algunes dotacions dels Bombers de la Generalitat per intentar sufocar les flames.

La preocupació més gran són les altes temperatures que hi ha a la zona, al voltant dels 42 graus i la baixa humitat, que ha fet perillar que es pogués estendre, però aproximadament 45 minuts després els Bombers han donat per estabilitzat l’incendi.

Aquest no ha estat l’únic petit incendi que hi ha hagut a la comarca perquè també se n’ha detectat un altre a la carretera de la Cobertera, a Calafell. Per causes que no se saben han cremat matolls del marge de la carretera.

Petit incendi a la carretera de la Cobertera.

El Departament d’Interior recorda que Catalunya viu un moment excepcional de calor i demana la col·laboració de tota la ciutadania per evitar qualsevol risc que pugui derivar en un incendi forestal.

També et pot interessar

Comentaris