L’Escola de dansa “Assumpta Trens” fa un homenatge pels seus 25 anys

28/06/2019 - 09:51h

En el festival de final de curs que celebra avui reconeix totes les persones que han passat per l’escola

L’Escola de Dansa Assumpta Trens celebra el festival de final de curs avui en una doble sessió al Teatre Casal. Aquest any, el festival estarà dedicat a l’alumnat que ha passat per l’escola i hi sonaran les músiques i melodies que han donat vida a les coreografies al llarg d’aquests anys a l’escenari. L’espectacle du per nom: “Aquesta l’he ballada”, ja que de ben segur que serà una gran festa de músiques on tot l’alumnat s’hi podrà sentir identificat.

Sota la direcció de Neus Fransi, l’espectacle comptarà amb més de 200 alumnes amb edats compreses entre els 4 i els 60 anys, que desenvoluparan en l’espectacle tota la seva formació en el món de la dansa. L’escola fa de la dansa clàssica la seva base tècnica, però també es complementa aquesta formació amb Jazz, Hip-Hop, Contemporani i Funky. Tots ells, estils inclosos dins de l’espectacle de fi de curs.

Enguany es faran dos espectacles de 95 minuts sense interrupcions, el primer a les 18h i el segon a les 21h.

La venda d’entrades a familiars de l’alumnat ja s’ha realitzat en primera instància, però aquelles persones que hi vulguin assistir podran també comprar-les a la pàgina web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com o a les oficines del Casal de 17 a 20h de la tarda.

També et pot interessar

Comentaris