El ple de Torrelles de Foix aprova el cartipàs municipal

Imatge de tot el consistori torrellenc on 9 dels 11 regidors són de la formació de Junts per Torrelles
26/06/2019 - 18:22h

Una de les novetats d’aquest mandat serà que els plens municipals ordinaris se celebraran trimestralment

Aquest dimarts es va celebrar un ple extraordinari municipal que va servir per donar compte del cartipàs municipal i definir l’organització de l’Ajuntament de Torrelles de Foix.

La distribució del govern per aquest nou mandat i que encapçalarà de nou per Sergi Vallès, queda definida així: Vallès portarà també la regidoria d’Hisenda i Promoció Econòmica; Lídia Doblas, 1a tinent d’alcalde portarà Benestar social, Ocupació, Ensenyament i Igualtat; Laura Morató, 2a tinent d’alcalde ho farà amb Festes, Joventut i Recursos Humans; Joan Navarro, 3r tinent d’alcalde. Cultura, Sanitat i Seguretat Ciutadana; Manel Arévalo, Urbanisme, Medi Rural i Turisme; Ferran Carbó, Serveis municipals i Esports; Jordi Torné, Serveis Externs, Equipaments municipals, Gent Gran i Medi Ambient; Martín Orive, Barris i Urbanitzacions i Albert Parellada, Comunicació, Transparència i Patrimoni Cultural.

Una de les novetats d’aquest mandat serà que els plens municipals ordinaris se celebraran trimestralment, a partir del proper mes de setembre. Seran el tercer dimarts del mes que s’hagin de celebrar, i s’avançaran a les 8 de la tarda, una hora abans del que era habitual fins ara.

També et pot interessar

Comentaris