Portes obertes a diverses piscines municipals, arran de l’onada de calor

Avatar
26/06/2019 - 17:33h

En funció de les prediccions meteorològiques es valorarà allargar la mesura

Amb motiu de l’onada de calor que està venint, demà dijous, divendres i dissabte les piscines d’estiu de Vilafranca estaran obertes amb accés gratuït i lliure fins a assolir l’aforament màxim permès. En cas que les temperatures continuïn sent molt altes, es podrà ampliar l’obertura lliure. Divendres està previst que estigui oberta fins a les 11 de la nit.

Sant Sadurní també ha optat per oferir entrades gratuïtes per a la piscina municipal, amb accés preferent per als menors de 12 anys, majors de 65 i embarassades. Aquesta mesura s’aplicarà divendres i dissabte. Si es manté l’onada de calor es valorarà la possibilitat de prolongar aquesta mesura excepcional, així com ampliar-la a d’altres col·lectius.

Sant Martí Sarroca també s’ha afegit a la iniciativa i dijous i divendres també tindrà la piscina oberta a tothom.

I a Torrelles, l’accés a la piscina municipal serà gratuït el dijous 27 i divendres 28 de juny, en el seu horari habitual. Això és de dilluns a dijous d’11 del matí a 19:30 h i de divendres a diumenge d’11 a 20 h.

Per altra banda, Santa Margarida i els Monjos també s’ha sumat a aquesta iniciava obrint la piscina municipal aquest dijous i divendres. L’horari serà de les 11 del matí a les del vespre.

Davant els avisos de Protecció Civil de la Generalitat per l’onada de calor l’Ajuntament de Mediona ha decidit, també oferir accés gratuït a les piscines de Sant Joan de Mediona i Font del Bosc, aquest divendres i dissabte. Des del consistori s’ha aviat que es respectarà l’aforament de les instal·lacions.

També et pot interessar

Comentaris