Oques Grasses, Buhos i Sau30, caps de cartell musical de l’fm de Vilafranca

Els osonens Oques Grasses actuaran el diumenge 1 de setembre
26/06/2019 - 16:50h

Els administradors donen a conèixer el cartell musical al complet de la “més típica” amb vint concerts en cinc dies

Els administradors de la festa major han donat a conèixer el cartell musical al complet de la “més típica” d’enguany. Després d’anar-los anunciant per les xarxes socials aquestes passades setmanes ara, un cop tancat el cartell definitiu, els administradors han fet públic tots els concerts de la festa major vilafranquina que arrencaran el 28 d’agost amb a la rambla de Sant Francesc amb Huntza, una de les bandes folk-rock de més actualitat del País Basc amb els seus ritmes de la triquitixa a través d’estils com el pop, rock o l’ska i l’Orquestra Di-versiones, una colla de frikis esbojarrats i tota una màquina de fer les cançons d’estiu més personals i sense complexos.

El 29, vigília de festa major a la rambla també hi haurà les Balkan Paradise Orchestra, onze noies amb instruments de vent i percussió, amants de la música balcànica tot presentant un espectacle carregat de molta energia. Tot seguit, serà el torn dels calafellencs Buhos amb el seu rock tropical i el pop mestis i que es presenten a Vilafranca amb l’etiqueta d’haver guanyat per votació popular la millor cançó pop-rock “Volcans”. Aquell dia però a la zona esportiva a l’empalmada s’han convidat a dos punxadiscos penedesencs De.cactus, format per quatre noies d’Ordal i John Jacobsen, resident de Pachà Ibiza. Aquell mateix dia l’Orquestra la Chata tocarà a la plaça de la Vila amb els seus clàssics populars, des de sarsueles a cançó popular catalana.

Pel 30 a la rambla hi haurà Sau30, un projecte per commemorar els 30 anys de la mítica banda osonenca. Ara tornen als escenaris per rememorar l’època daurada de la banda i de pas homenatjar Carles Sabater. A continuació torn pels Smoking Stones vinguts del País Valencià que presentaran el seu darrer disc. Són una de les primeres bandes de l’escena valenciana.

Pel dissabte 31 a la rambla hi haurà dos grups. Els primers Auxili, uns valencians de reggae i tot seguit ho faran els Green Valley, format per músics bascos i catalans dels més importants dance i reggae. Cançons plenes de positivisme sense abandonar la crítica al sistema actual. A la plaça Jaume I hi haurà un tribut a Abba i tot seguit serà el torn de Dj Jordi Rivas. I a la zona esportiva s’hi organitzarà la festa allioli olé, amb punxadiscos, concursos de beure porró, etc. Per acabar a la plaça de Sant Joan hi haurà la banda Los Pollos que enguany celebra 30 anys amb un reguitzell de cançons combinades amb els grans clàssics del rock.

“Fans del sol”

El diumenge 1 a la rambla hi actuarà un dels caps de cartell, Oques Grasses que presentaran el seu nou treball anomenat “Fans del sol”. Els osonencs han apostat per una sonoritat innovadora, arriscada i trencadora esdevenint una de les millors bandes del panorama musical català amb una personalitat única. El concert més gran del dia 1 serà el Pot Petit, en sessió matinal, per als infants a la rambla pel grup de moda actual. Espectacle que combina titelles, danses, música i que aterran a Vilafranca amb un format gran. El darrer concert el de cloenda del dia 2 a la rambla anirà a càrrec de l’Orquestra Metropol.

“Hem procurat fer una festa major equilibrada amb música per totes les edats i a la vegada potent i atrevida, oberta a grups de trajectòria nacional i internacional però també a projectes vilafranquins i penedesencs”


També et pot interessar

Comentaris