Mor el conductor d’un tractor en sortir de la carretera, a Font-rubí

24/06/2019 - 18:11h

Era vilafranquí, tenia 53 anys i la tarda d’aquest dilluns ha caigut per un marge

El Servei Català de Trànsit ha informat que a primera hora d’aquesta tarda s’ha produït un sinistre mortal de trànsit al punt quilomètric 14 de la BP-2126 a Font-rubí. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13.58 h. 

Per causes que encara s’estan investigant, un tractor ha sortit de la via i ha caigut per un marge. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del tractor, un home de 53 anys, J.S.S., veí de Vilafranca del Penedès.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM. 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Amb aquesta víctima, són 76 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Comentaris