La música inunda els pèlags de Vilobí amb un nou Festival Talls

21/06/2019 - 12:54h

La proposta es reprèn aquest divendres al vespre amb Cesk Freixas i Sandra Bautista com a caps de cartell, després d’un any d’aturada

Després d’un any d’aturada, el Festival Talls torna aquest divendres al vespre al Parc dels Talls de Vilobí del Penedès, amb un seductor cartell farcit de concerts gratuïts, en un marc incomparable: l’entorn natural del Pèlag Sec. Està previst que els concerts que comencin a dos quarts de 9 del vespre i s’allargaran fins aproximadament les 3 de la matinada. La proposta musical combina artistes locals i grups emergents del panorama català.

Enguany, els caps de cartell són el penedesenc Cesk Freixas i la jove Sandra Bautista. El primer, nascut a Sant Pere de Riudebitlles, compta amb una carrera més que consolidada. Enguany celebra el 15è aniversari de la seva trajectòria, i ho ha fet editant el seu setè treball discogràfic, ‘Festa major’, editat gràcies al mecenatge.

Bautista, en canvi, tot just comença el seu camí en el món de la música. Considerada una de les ‘perles’ del panorama musical català, va ser la guanyadora del Sona9 l’any 2018. Juntament amb Cesk Freixas i Sandra Bautista, el Festival Talls també comptarà amb les actuacions de Joan Blau i l’Espiadimonis. En acabar els concerts, el Dj Patata s’encarregarà de posar punt final al festival.

Oferta complementària

Un dels principals objectius del Festival Talls és promocionar el Parc dels Talls, els cellers i empreses del municipi. És per aquest motiu que, gràcies a la seva col·laboració, es potencia el consum de vi dels diferents elaboradors de Vilobí: Domènech Vidal (Vallformosa), Descregut, Planas Albareda, Mont Picolis i Loxarel. Al mateix recinte del concert, hi haurà foodtrucks perquè la gent pugui sopar.

L’entrada és gratuïta però per tal de garantir la sostenibilitat de l’esdeveniment, està prohibida l’entrada de beguda i menjar que no sigui de la barra i/o foodtrucks.

Pel Festival Talls hi han passat anteriorment grups de música emergents com Sanjosex, Joana Serrat, El Petit de Cal Eril, Inspira, Cálido Home, Painomi, Pribiz i The Trees Barcelona, entre d’altres.

Comentaris