Pel Vendrell-Primàries fa públic el seu pla de xoc per a les platges

Una imatge del barri marítim de Coma-ruga feta pública per Primàries
20/06/2019 - 18:27h

El va lliurar a l’Associació Veïnal de les Poblacions (AVP-FIC) al final del ple de constitució del nou consistori

El regidor de Pel Vendrell-Primàries Catalunya a l’Ajuntament del Vendrell, Josep Maria Llasat, ha fet públic el pla de xoc que volia tirar endavant en un govern alternatiu al del PSC i que va entregar al representant de l’AVP-FIC (Associació Veïnal de les Poblacions de Coma-ruga, Sant Salvador, el Francàs, el nucli de Sant Vicenç de Calders i Urbanitzacions), Seve M.Galván, al finalitzar la constitució del nou Ajuntament.

El document inclou els següents punts:

-La contractació de 30 treballadors/es per tal de fer una neteja intensiva de la via pública i treure les herbes, en un termini que acabi el 15 de juliol.

-El sanejament i restauració de les pèrgoles del llac de Coma-ruga. Ha d’estar acabat abans del 15 de juliol.

-Sanejar l’element estructural del Teatre Brisamar que ha provocat la caiguda de  parts del mateix, retirar les tanques que l’envolten i netejar l’entorn, tot recollint amb cura les tessel·les del mosaic del Padrós que hagin caigut.

-Sanejar, arrebossar i pintar la paret exterior de l’antiga piscina de Coma-ruga. Ha d’estar acabat abans de 15 de juliol.

-Negociar amb la Conselleria de Salut de la Generalitat perquè ampliï els serveis del Cap de Coma-ruga, i que estigui obert tot el dia.

-Reunió immediata amb l’empresa que gestiona el transport urbà, i doblar la freqüència de pas per les platges a partir del dia  1 de juliol.

-Adequar les zones de varada d’embarcacions, en especial les de Sant Salvador, a les necessitats reals dels seus usuaris.

-Revisió intensiva de la xarxa d’enllumenat amb reposició immediata de tots els fanals que tinguin deficiències.

-Exigència al Club Nàutic de Coma-ruga perquè millori la imatge de l’entrada que te a la plaça Germans Trillas i fins el port.

-Millora de l’enjardinament, amb una inversió immediata d’un mínim de 6.000€ per tal de posar flors a les jardineres i parterres  de les diferents places i jardins públics.

-Fer un seguiment exhaustiu del servei de recollida d’escombraries i vetllar per la neteja de l’entorn dels contenidors.

“Totes aquestes accions tindran una execució immediata per tal que tinguin un impacte positiu”, diu la proposta de Primàries, que conclou: “Seran coordinades pel regidor de l’AVP, amb reunions setmanals amb totes les regidories que hi tinguin competències”.

També et pot interessar

Comentaris