El Bocaorella s’estrena a Vilafranca amb Isaac Ulam i Anton Barbeau

Anton Barbeau serà aquest divendres a Vilafranca
20/06/2019 - 12:04h

Les actuacions seran divendres a partir de les nou del vespre davant del Palau Baltà

Divendres s’estrena a Vilafranca el Bocaorella. Serà davant el Palau Baltà, a partir de les 21h, per celebrar el dia internacional de la música amb dos concerts on es podrà viure una experiència única amb les actuacions d’Isaac Ulam, en el seu únic concert de l’any i la d’Anton Barbeau.

Isaac Ulam és un músic i compositor que, després d’un període allunyat dels escenaris per tal d’escriure i actuar en un llargmetratge anomenat Bronko, ha decidit tornar als escenaris en una gira en solitari on interpretarà les millors cançons i les més emblemàtiques del seu nou disc “Ratpenat”. no obstant això, també interpretarà algunes cançons dels seus altres discs com poden ser: “Els prats més llunyans”, “Murtra”, ”Temple d’aigua i llum” i “Ratpenat” tots amb el segell de la discogràfica Bankrobber.

Per altra banda, també actuarà el cantant i compositor nord-americà de Sacramento, California; Anton Barebeau, un multiinstrumentalista consumat. Barbeau és conegut per combinar lletres surrealistes amb melodies pop, sovint se l’associa amb el tipus de composició amb Robyn Hitchcock, o The Beatles. És considerat una excel·lència del pop psicodèlic d’aquests temps, presentarà el seu nou disc “Natural causes” en una gira pel nostre país el proper mes de juny.

Des de finals de la dècada dels 80s Anton Barbeau s’ha fet un nom en l’àrea de Sacramento guanyant diversos premis Sammie (Sacramento Area Music), a partir d’aquí la seva trajectòria ha sigut tot un èxit.

També et pot interessar

Comentaris