Luri Sorroche és la nova entrenadora del Moja

19/06/2019 - 21:28h

La garrafenca és la segona dona que es posa al capdavant d’un equip amateur penedesenc

La vilanovina Luri Sorroche serà l’entrenadora del Moja la propera temporada. La directiva olerdolenca ha apostat per Sorroche que, fins ara, no havia entrenat cap club amateur a Catalunya, però que té una dilatada experiència a terres asiàtiques. La garrafenca es convertirà d’aquesta manera en la segona dona que dirigeix un equip amateur penedesenc en tota la història.

Sorroche va començar la seva trajectòria al Garraf, però va agafar experiència internacional en els seus tres anys d’estada a l’Asia. En concret, va dirigir diferents escoles de futbol a l’Índia i al mateix gegant asiàtic va acabar sent l’entrenadora de la selecció regional de Gujarat, un estat hindú limítrof amb el Pakistan. Curiosament, Gujarat és un estat de majoria musulmana, però aquest fet no va ser cap problema per a Sorroche que es va integrar sense problemes.

Sorroche tenia diverses ofertes sobre la taula, però al final s’ha decantat per l’opció del Moja. La nova entrenadora ja ha conegut els jugadors que seran els seus deixebles la propera temporada en una primera presa de contacte de sensacions positives. El repte dels olerdolencs de cara a la propera lliga serà lluitar obertament per l’ascens a Segona Catalana. No hi seran rivals com Cubelles o Olivella i això, sobre el paper, hauria de facilitar el treball de l’equip groc en el proper campionat que començarà el setembre.

També et pot interessar

Comentaris