El Museu Deu enceta l’estiu amb un concert de música gospel

19/06/2019 - 11:44h

L’Alegria Cor Gospel actua dissabte al jardí del Museu Deu, amb entrada gratuïta

Dissabte tindrà lloc al Museu Deu el primer acte de l’activitat estiuenca d’aquest equipament. Serà un concert de gospel, un estil musical d’origen religiós que va sorgir a començament del segle XX als Estats Units entre la població afroamericana. L’Alegria Cor Gospel és un conjunt musical, format per quaranta veus, tres músics i tres tècnics de so, amb l’anhel de portar l’alegria del gospel a tothom, destacant la varietat intergeneracional (l’integrant més jove té quatre anys en contraposició del més gran, que en suma setanta-cinc).

Els seus inicis van tenir lloc l’any 2014 de la mà de Judit Cortés (actualment la directora del Cor) en el bressol de l’Església Evangèlica Baptista de Figueres. El Cor ha participat en projectes de caràcter benèfic col·laborant amb diferents ONG com “Open arms” o “Càritas”, i organitzant concerts solidaris amb el propòsit de recaptar fons per a persones en estat d’emergència (com ara els ciutadans equatorians que van patir les devastadores causes del terratrèmol l’any 2016; ajuda del camp de refugiats de Malakasa (Grècia) i per recaptar material escolar i ajudes econòmiques per a Escoles de Guinea Equatorial, entre d’altres.

De la mateixa manera, la música d’aquesta coral ha participat en esdeveniments lúdics, com ara festes majors de diferents pobles de la comarca gironina com Camallera i Avinyonet de Puigventós. El concert serà al jardí del Museu Deu, a les 20.30h, i l’entrada és gratuïta per a tothom.

També et pot interessar

Comentaris