Sentmenat, Selecció Barcelona, Reus, Patí Vilafranca i Palau de Plegamans, guanyen l’Enxaneta

Foto de l’equip benjamí del Patí Vilafranca
18/06/2019 - 10:06h

El Torneig l’Enxaneta d’hoquei base que complia la 38a edició sota l’organització del Club Patí Sant Ramon de Vilafranca

El Torneig l’Enxaneta d’hoquei base que complia la 38a edició sota l’organització del Club Patí Sant Ramon i diumenge va abaixar el taló a la poliesportiva, després de dos dies i mig de competició a la poliesportiva vilafranquina.
Un cop jugats els més de 50 partits, el torneig ja té quadre de guanyadors que incrementaran el llarg palmarès de la competició.

Així, en la màxima categoria de juvenils, es va proclamar guanyador l’equip de Sentmenat, en categoria infantil la Selecció de Barcelona, a la categoria d’alevins el Reus Deportiu, a la categoria benjamí el títol es va quedar a la capital de l’Alt Penedès, amb la victòria de l’equip del Club Patí Vilafranca i finalment a la categoria de prebenjamins va guanyar l’equip del Palau de Plegamans. Dins el programa d’exhibició també hi havia les categories de prebenjamí iniciació i escola.

A més hi va haver actuació de patinatge de la secció del Club Patí Sant Ramon i també presencia dels Falcons de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris