Adrian Candamio, l’última incorporació del Cafès Novell Vilafranca

Adrian Candamio, al centre amb Quim Vázquez i Fede Insensé
18/06/2019 - 09:59h

Arriba a Vilafranca amb l’etiqueta de màxim golejador de l’OK Lliga Plata

Ahir es va presentar a les instal·lacions del Club Patí Vilafranca el darrer fitxatge per la propera temporada del Patí Vilafranca, el gallec Adrián Candamio, procedent del Liceo B, un jove de 23 anys que aterra a Vilafranca amb tota la il·lusió del món per contribuir a tornar el Vilafranca a la màxima categoria de l’hoquei patins.

Amb 38 gols, Candamio va ser el màxim golejador de l’OK Lliga Plata. Format a la pedrera del Liceo de la Corunya ja ha jugat a la màxima categoria amb el Cerceda una temporada i també va militar fa tres temporades al Shum Maçanet al costat del qui ara tornarà a ser company seu d’equip, el també gallec Gabriel Villares.

El president del club, Quim Vázquez, va destacar la incorporació del jove jugador gallec dient que “tenia altres opcions esportives i ha acceptat la nostra. Això ens omple de molta il·lusió”. De la seva banda, Fede Insensé va destacar el nou projecte del club, “un projecte jove perquè baixem la mitja d’edat de la plantilla”. De Candamio va dir que a banda de gol aportarà moltes més coses.

A l’hora de definir-se el jove gallec va explicar que es considerava un jugador explosiu i capaç de fer moltes coses. Ell era l’encarregat d’executar les faltes directes i també els penals al Liceo B.

Candamio, juntament amb Arnau Ribas i Roger Martí, tres jugadors del primer equip que la temporada que ve seran entrenadors de la base.

Finalment Vázquez va destacar el fet que després de molts anys “tenim al primer equip 3 jugadors de casa i un cos tècnic totalment vilafranquí”, i que ara és l’hora de “valorar-ho i donar suport la propera temporada a l’equip.

També et pot interessar

Comentaris