Joan Miró (Junts), alcalde de Masllorenç amb el suport de l’ApM

Els quatre membres del nou govern de l’Ajuntament de Masllorenç.
17/06/2019 - 16:25h

Alternativa per Masllorenç, al govern a la darrera legislatura i guanyadora el 26-M, passa a l’oposició

El candidat de Junts per Masllorenç a les eleccions municipals del 26 de maig, Joan Miró, és des de dissabte el nou alcalde de Masllorenç després d’un pacte de govern amb el regidor d’Alternativa per Masllorenç (ApM), Carlos Padilla.

A l’oposició s’hi ha quedat el partit Units per Masllorenç (UpM), amb Joan Obradó al capdavant i tot i que el 26-M va tornar a guanyar les eleccions locals en aquest municipi del Baix Penedès. Tant l’UpM com Junts per Masllorenç van obtenir 3 regidors.

Joan Miró ha comentat al 3d8 que el pacte signat, el primer que es fa a Masllorenç, atès que fins el moment no hi havia hagut mai tres partits polítics al consistori actualment de 7 regidors, ha estat per la coincidència dels dos partits a arribar a l’acord final.

Prioritats

Pel que fa a les prioritats que el nou alcalde de Masllorenç es fixa per als propers quatre anys, hi ha principalment resoldre la problemàtica que el municipi pateix amb l’aigua: tant la de subministrament, atès que un dels dos pous al terme municipal no funciona i caldrà reparar-lo o plantejar-se’n un de nou; com arreglar el filtre verd que actua de depuradora de les aigües residuals.

I Joan Miró també parla de col·laborar estretament amb l’escola municipal Berenguer de Montoliu per millorar l’ensenyament al municipi i, a més, el nou alcalde de Masllorenç vol “treballar per la cohesió social” a tots els nuclis i barris.

Comentaris